Filmskaper Hallvar Witzø til Cannes med «Ja vi elsker»

Trønderens 15 minutters film, med et skråbllikk på norsk 17. mai-feiring, kan gi Norges andre gullpalme gjennom tidene. I Ja, vi elsker følger vi fire personer som sliter på hver sin side under den norske nasjonaldagsfeiringen. De er en liten gutt som slett ikke vil være med på buekorpstog i Bergen, en rullestolssittende veteran på Oscarsborg, en full trøndersk russejente og en splitter naken mann i Svalbards isøde. (Tekst: Jan Gunnar Furuly Aftenposten)

Les mer på Aftenposten: http://www.aftenposten.no/kultur/Skrablikk-pa-17-mai-kan-gi-Gullpalmen-7571074.html

Hallvar Witzø er en god ambassadør for Sptzbrgn her i Øst-Telemark Rød:-) (Foto: Jan Gunnar Furuly)

Filmfotograf Audun G. Magnæs, Filmskaper Hallvar Witzø og produsent Elisabeth Kvithyll  i Cannes (Foto: Jan Gunnar Furuly)

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar