5.desember SPTZBRGNs JULEKALENDER

Nytt håndpakket bunadslips ligger pent pakket og venter på utsendelse…Ulla prøver seg igjen som gavefé:-)
Lik og del dagens post fra Sptzbrgn på vår facebookside og lik siden vår så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender.Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt denne posten.

Nye sjanser HVER dag. Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) OBS: Alle kalenderdagene trekkes det ut et Telemark Roserekke Sort bunadslips, dette slipset er vårt all round slips. Slipset kan ikke byttes ut med en annen modell. Heng med oss frem til julaften.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar