2. desember – SPTZBRGNs JULEKALENDER – 23 dager – 23 slips!

Gå inn på vår Facebookside og LIK & DEL  posten, og husk å like siden vår. Vi trekker en vinner og annonserer vinneren med fullt navn her inne på bloggen og på Facebook hver KVELD påfølgende kalenderdag. OBS: For at ditt navn skal vises på delingsoversikten MÅ du endre personverninnstillinger  til «offentlig» dvs. at alle kan se hva du poster. I det døgnet/de dagene du deltar i konkurransen må denne innstillingen være i orden ellers så får ikke vi i Sptzbrgn opp navnet ditt – og kan følgelig ikke inkludere deg i trekningen.

Vi trekker ut fra delingslisten og forutsetningen for å kunne vinne er at man har delt den aktuelle dagsposten inne på Facebook og likt Sptzbrgns offisielle Facebookside.

Alltid en ny dag med nye muligheter..frem til jul.  Alle bunadslipsene i julekalenderen er all round bunadslipsene Telemark Roserekke. Slipsene kan ikke byttes i andre bunadslipsmodeller. Del og lik og ha det gøy i adventstiden!!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar