Hva med slips fra der jeg kommer fra??

Vi kommer til å skape nye slips med inspirasjon fra andre kvinnebunader, til det trenger vi hjelp! Kom med forslag på ditt ønskeslips, så skal vi se hva vi kan gjøre. Mange har uttrykt overraskelse over at vi ikke har hentet inspirasjon fra Trøndelag – men vi HAR forsøkt! :-) Vi fikk dessverre ikke bruke elementer fra broderiene i Nord-Trøndelag bunaden (Floan drakten) men vi jobber med andre alternativ.

Be Sociable, Share!

39 thoughts on “Hva med slips fra der jeg kommer fra??

 1. Ååååååååååååå……æ som så muligheten for å slippe ut av Trønderbunaden på 17.mai. Må jo vær topp for alle de gutta som vil stå i stil med madamen, men som ikke ønsker å ikle seg bunaden selv. Lykke til!

 2. Kva med Ørstabunaden? Eller sunnmørsbunaden? Fantastisk flott mønster på dei begge!

 3. Hei. Kjempeidé! Og gratulerer. Her tror jeg dere kan treffe et stort marked. Og jeg vil gjerne ha slips inspirert fra Nørdmørsbunaden. Da står jeg i stil med datteren når hun bærer min mors bunad:-)

 4. Hvis dere lager et for oppdalsbunaden, så blir det bestilt 1 stk slips før neste 17.mai – og anbefalinger til slekta :)

 5. Genialt og supert!
  Tips, : Det er mange andre flotte detaljer på bunader også som border etc. dere kunne ta tak i , vet det er mange menn som vegrer seg for blomster!
  LYKKE TIL:

 6. Fantastiske slips! Utrolig god idé! :) Jeg ønsker meg også et slips med sunnmørsbunadmønster. Lykke til videre!

 7. Nydelige slips. Eg slær et slag for sunnmørsbunaden eg òg! Sjølv om telemarksbunad-slipset såg fole flott ut.

 8. Dette er det tøffeste jeg har sett på lenge, så slipset på peter peters og trodde der et lite sekund at jeg hadde den perfekte kjærestejulegaven i havn. Men desverre har dere ikke laget et bergensbunadsslips enda. Jeg tror mønsteret fra den hadde gjort seg på et slips. Mulig det finnes mange bunader fra bergen, men jeg håper dere vil vurdere å lage et mørkeblått «paraplybunads»-slips. Det hadde hvertfall jeg satt stor pris på.

 9. Sunnmørsbunad slips!!!!!!! Det står høyt på ønskelista!!!
  Og jeg vet at mange vil kjøpe seg et….

 10. Vest-Oppland bunaden!
  Da hadde jeg hatt bursdagsgaven klar til kjæresten alt nå!

 11. Vi jobber med nye modeller som lanserer over sommeren:-) Vi har ennå ikke landet på hvilke, men det blir annonsert her på bloggen og på siden vår på facebook.

 12. Eg håpar at ein av modellane vert til Hardangerbunaden. Kan ikkje tenke meg å kjøpe bunad, men likar å gå med slips … så dette var eit kult alternativ :-)

 13. Hva med Romsdalsbunaden? Kanskje litt lik Norland Blå, men Romsdalsbunaden har litt annerledes blomsterbroderier.. :)

 14. Jeg vil veldig gjerne at min mann skal stå i stil med meg å han har ikke bunad. Så et slikt slips er ypperlig. Jeg ønsker Lundeby (blå) bunad slips:)

 15. Hei! Vil gjerne kjøpe et slips med sunnmørsbunad-mønster så snart som mulig. Kan dere fikse det for meg??

 16. Romeriksbunadslips må være flott! Mange som har kvinnebunaden, mens herrebunaden ikke er like populær. Synes slipsen er så fine.

 17. Jeg håper vestagder bunadslipset kommer før 2011 og konfirmasjoner 😀
  Det hadde vært supert!

 18. Hei! For en kul idé! Få Sunnmørsbunadslipset ferdig så det kan bli julepresang!

 19. Er det mulig å lage slips til jubileumsdrakten for Oslo? Legger også inn et ønske om Vest-Telemarksbunadslips.

 20. Hei Marit!
  Vi jobber kontinuerlig med nye modeller. Vi lanserer ny nettside med alle de nye modellene nå før 1. desember. Mht. spørsmålet ditt så kan det være at vi kommer med et Vest-Telemark slips våren 2011, men dette er ennå ikke helt bestemt. Følg bare med oss videre.

 21. Hei, både Østfoldbunaden og Løkendrakta fra Østfold er ønsket 😉 Gratulerer med Merket for God Design og ikke minst et strålende produkt og gjennomført konsept!
  Mvh Torun

 22. Hei Torun! Tusen takk for det:-) Vi jobber hardt med å få til Løken og Østfoldbunadslipsene før 17. mai, ennå usikkert hvor langt vi kommer, men følg med:-)

 23. Hei….Så fint, jeg vil ha slips til min mann altså sort Løkendrakt/Løkenbunad… :-)
  Så på!!!

 24. Hei Mona!
  Østfold- og Løkenslipset er designet og klart til produksjon. Vi håper på å få det ut til salg før 17. mai, men vi kan ikke love det.
  Mvh Jarle

 25. Hei Mona og Jarle,

  Eg har etterlyst slips til Hardangerbunaden tidlegare også … eg håpar verkeleg at det kjem snart!!!

  mvh Eirik

 26. Stilige slips!! Når kommer slips inspirert av Vest-Opplandsbunaden?? Jeg kan vel ikke la samboer gå i Nordlandsslips når han selv er fra Gjøvik, for det er vel slik med slips som med bunad, at man bør ha tilhørighet til landsdelen de kommer fra? :)

 27. :-) Jobber med saken, men vi trenger tilgang til å få låne en pent brodert bunad for å avfotografere mønster for digital redesign. Kjenner du noen som kan låne oss en bunad i en dag eller to? :-) Vi forsikrer forsendelsen og returnerer raskt:-)

Legg igjen en kommentar