21. desember – julekalender

21. desember SPTZBRGNs JULEKALENDER
Lillenissen fant endelig glede i fototakingen, og er igjen på plass:-)
Vi har fortsatt slips igjen som skal finne nye eiere:-)
Til dere nye delere der ute: LIK & DEL denne posten, og lik siden vår så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender.

Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt posten få facebook.
Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne og på facebook KVELDSTID hver påfølgende dag. Snart er det jul!

Alle slipsene i julekalenderen vår er modellen Telemark Roserekke Sort og dette slipset kan dessverre ikke byttes.

 

15. desember SPTZBRGNs JULEKALENDER

God adventssøndag alle!
Ny dag og en ny mulighet for å vinne seg et håndsydd bunadslips fra SPTZBRGN.
Vi deler ut et nytt bunadslips HVER dag:-) LIK & DEL dagens poste på facebooksiden vår , og lik den samme siden vår så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender. Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt denne posten.
Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne og på facebook på KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) Heng med oss frem til julaften.
Vi har ett all round slips; Telemark Roserekke Sort som ligger inne i alle kalenderpakkene. Vi er dessverre ikke anledning til å bytte dette slipset inn i en annen modell.

14. desember: SPTZBRGNs JULEKALENDER

God lørdags morgen alle der ute! Vi deler ut et nytt bunadslips igjen i dag, LIK & DEL dagens post på facebook, og lik siden vår der inne så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender. Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt denne posten. Alle slipsene i vår julekalender er modellen Telemark Roserekke Sort og slipset er ikke byttbart.
Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-)

13. desember SPTZBRGNs JULEKALENDER

Lussimesse og vår lille Lucia er gavmild:-)
Ny dag og en ny mulighet for å vinne seg et håndsydd bunadslips fra SPTZBRGN.
Vi deler ut et nytt bunadslips HVER dag:-) LIK & DEL dagens post på facebook, og lik siden vår så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender. Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt posten på facebook.
Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) Heng med oss frem til julaften. Alle de 24 slipsene i julekalenderen vår er all round modellen Temelark Roserekke Sort og denne modellen er ikke byttbar.

12 desember: SPTZBRGNs JULEKALENDER

Dagens lille julenisse har bunadslipset klart….
Vi deler ut et nytt bunadslips HVER dag:-) LIK & DEL dagens post på vår Facebookside, og lik facebooksiden vår så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender. Alle bunadslipsene i julekalenderen vår er all round slipset vårt Telemark Roserekke Sort, slipset er ikke byttbart. Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt posten.
Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne og på facebook KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) Heng med oss frem til julaften.

11. desember SPTZBRGNs JULEKALENDER

Vinne bunadslips i dag? Ny dag og en ny mulighet for å vinne seg et håndsydd bunadslips fra SPTZBRGN.
Vi deler ut et nytt bunadslips HVER dag:-) LIK & DEL dagens post på vår Facebookside og lik facebooksiden vår så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender. Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt posten på facebook.
Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) Alle slips i vår julekalender er modellen Telemark Roserekke Sort og denne modellen er dessevrre ikke byttbar. Heng med oss frem til julaften. God deling!

 

10 desember: SPTZBRGNs JULEKALENDER

Tirsdag og en ny mulighet for å vinne seg et håndsydd bunadslips fra SPTZBRGN.
Vi deler ut et nytt bunadslips HVER dag:-)
Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) Heng med oss frem til julaften.
Alle slipsene i vår julekalender er all round slipset Telemark Roserekke Sort. Slipset lar seg ikke bytte.

9 desember: SPTZBRGNs JULEKALENDER

Mandag, ny uke og en ny mulighet for å vinne seg et håndsydd bunadslips fra SPTZBRGN.
Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-)Heng med oss frem til julaften.

Telemark Roserekke Sort er det bunadslipset vi deler ut 24 av i denne adventstiden.  Pga logistikkproblemer kan vi dessverre ikke bytte inn denne slipsmodellen i andre modeller.

8. desember SPTZBRGNs JULEKALENDER

Andre søndag i advent og Jacob gjør som nissefar, han gjør et ekstra hopp for den gode sak:-)
Sammen deler Jacob og Ulla ut enda et håndsydd bunadslips i adventstida.
Nye sjanser HVER dag. Vinneren av hver dags delekonkurranse anonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele:-)

I alle de 24 lukene frem til julaften deles det ut et bunadslips av modellen Telemark Roserekke Sort, bunadslipset er dessverre ikke byttbart.

 

8. desember SPTZBRGNs JULEKALENDER!

Andre søndag i advent og Jacob gjør som nissefar, han gjør et ekstra hopp for den gode sak:-)

Sammen deler Jacob og Ulla ut enda et håndsydd bunadslips i adventstida.
Nye sjanser HVER dag. Vinneren av hver dags delekonkurranse anonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele:-)

Alle de 24 slipsene i julekalenderen er av modellen Telemark Roserekke Sort og pga. logistikkutfordringer er det dessverre ikke mulig å bytte denne modellen.

7. desember: SPTZBRGNs JULEKALENDER

God lørdags morgen Norge! Ny dag og en ny mulighet for å vinne seg et håndsydd bunadslips. Søskenparet Jacob og Ulla plukker sammen ned dagens bunadslips.
Nye sjanser HVER dag. Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) Heng med oss frem til julaften.

Alle slips i SPTZBRGNs JULEKALENDER er all round slipset Telemark Roserekke Sort, dette er ikke byttbart.

6. desember SPTZBRGNs JULEKALENDER

Nytt håndpakket bunadslips ligger pent pakket og venter på utsendelse…

Nye sjanser HVER dag. Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) Heng med oss frem til julaften.
Vi deler ut 24 bunadslips av modellen Telemark Roserekke Sort, vårt all round slips for enhver anledning. Det er dessverre ikke mulighet til å bytte dette slipset i en annen modell, det håper vi på forståelse for.

 

5.desember SPTZBRGNs JULEKALENDER

Nytt håndpakket bunadslips ligger pent pakket og venter på utsendelse…Ulla prøver seg igjen som gavefé:-)
Lik og del dagens post fra Sptzbrgn på vår facebookside og lik siden vår så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender.Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt denne posten.

Nye sjanser HVER dag. Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) OBS: Alle kalenderdagene trekkes det ut et Telemark Roserekke Sort bunadslips, dette slipset er vårt all round slips. Slipset kan ikke byttes ut med en annen modell. Heng med oss frem til julaften.

4. desember: SPTZBRGNs JULEKALENDER.

Ny dag og en ny mulighet for å vinne seg et håndsydd bunadslips.

Nye sjanser HVER dag. Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag og vi sender vinneren slipset dagen etter uttrekningen.

ALLE oppfordres til å dele; venner, kjente og ukjente:-) Heng med oss frem til julaften. I dag er det Jacob som er gavefé:-)

I alle eskene er det Telemark Roserekke Sort, ett all round slips med røtter ikke bare i Telemark. Det er ikke anledning til å bytte slipset i en annen slipsmodell ei heller bytte det inn hos noen av våre forhandlere.  Ha en god adventsid:-)

 

 

3. desember: SPTZBRGNs JULEKALENDER

Ny dag ny mulighet, IKKE VÆR BLYG, det er flott å delta hver dag:-)! LIK & DEL denne posten, og lik siden vår så er du med i trekningen om et bunadslips i Sptzbrgns adventskalender. Husk evt. å endre personverninnstillingen din til «offentlig» eller så kommer det ikke opp at du har delt denne posten.
Nye sjanser HVER dag. Vinneren av hver dags delekonkurranse annonseres her inne KVELDSTID hver påfølgende dag. Heng med oss frem til julaften.
Sptzbrgns egen Ulla er gavefé i yndlingskjolen sin fra Jumina – a norwegian fairytale:-)

2. desember – SPTZBRGNs JULEKALENDER – 23 dager – 23 slips!

Gå inn på vår Facebookside og LIK & DEL  posten, og husk å like siden vår. Vi trekker en vinner og annonserer vinneren med fullt navn her inne på bloggen og på Facebook hver KVELD påfølgende kalenderdag. OBS: For at ditt navn skal vises på delingsoversikten MÅ du endre personverninnstillinger  til «offentlig» dvs. at alle kan se hva du poster. I det døgnet/de dagene du deltar i konkurransen må denne innstillingen være i orden ellers så får ikke vi i Sptzbrgn opp navnet ditt – og kan følgelig ikke inkludere deg i trekningen.

Vi trekker ut fra delingslisten og forutsetningen for å kunne vinne er at man har delt den aktuelle dagsposten inne på Facebook og likt Sptzbrgns offisielle Facebookside.

Alltid en ny dag med nye muligheter..frem til jul.  Alle bunadslipsene i julekalenderen er all round bunadslipsene Telemark Roserekke. Slipsene kan ikke byttes i andre bunadslipsmodeller. Del og lik og ha det gøy i adventstiden!!

SPTZBRGNs adventskalender: 24 dager – 24 bunadslips

Kanskje bli det DU som kan smykke deg med bunadslips denne julen,  eller du kan legge arvegaven under juletreet…

Gå inn på vår Facebookside og lik&del posten, og husk å like siden vår. Vi trekker en vinner og annonserer vinneren med fullt navn her inne på bloggen og på Facebook hver påfølgende kalenderdag.

Vi trekker ut fra delingslisten og forutsetningen for å kunne vinne er at man har delt den aktuelle dagsposten inne på Facebook og likt Sptzbrgns offisielle Facebookside.

Alltid en ny dag med nye muligheter..frem til jul. De 24 bunadslipsene i julekalenderen er all round bunadslipsene Telemark Roserekke. Slipsene kan ikke byttes i andre bunadslipsmodeller.